Hydrauliske oljer

Leter du etter miljøvennlige hydraulikkoljer?

Da kan du velge mellom tre av våre produkter. Mendo Eco er en helsyntetisk hydraulikkolje som er biologisk nedbrytbar og basert på fornybare råvarer. Den passer der en viskositet på 32, 46 eller 68 er foreskrevet. Mendo Longlife gir også ekstremt lav slitasje og lang levetid i sensitive miljøer og passer for alle viskositeter. Endelig er det Mendo G4 som gir lav slitasje og er lett nedbrytbar i to varianter – viskositet 32 ​​eller 46. Vi tilbyr også Sköljolja for konvertering fra ikke-miljøtilpasset hydraulikkolje til en miljøtilpasset.

Våre standard hydraulikkoljer.

Hydraul Syntet er en helsyntetisk hydraulikkolje. Den egner seg for hydrauliske systemer der det ønskes en viskositet på 32 eller 46 samt ekstra lang levetid, lavt drivstofforbruk og lite vedlikehold.
Hydraul SH/SHS er en mineralbasert hydraulikkolje av høy kvalitet som passer til de fleste bruksområder og er tilgjengelig i tre forskjellige viskositetsklasser (32, 46, 68). For mindre maskiner som trenger en olje med viskositet 32 ​​tilbys Hydraul Special 32.

 

Agrol har riktig olje til din maskin

Lurer du på hvilke produkter vi tilbyr? Vi har et stort utvalg som passer alle typer maskiner.

 

 

Godt å vite:

  • Akkurat som med motoroljer er det viktig å velge en hydraulikkolje med passende viskositet. For lav viskositet fører til unødvendig slitasje og lavere effektivitet for hydrauliske pumper. For høy viskositet gir trykkfall i ledninger og ventiler. Hydraulikkolje tilbys derfor i hovedsak i tre viskositetsklasser: 32, 46 og 68. Hydraulikkolje er oljen som i visse bruksområder kan lekke ut i naturen. I disse tilfellene er det viktig å bruke en miljøvennlig olje.

  • Miljøvennlige oljer er basert på lett nedbrytbare basevæsker og tilsetningsstoffer som er lite giftige og ikke bioakkumulerende. For at en olje skal klassifiseres som miljøvennlig, må den være godkjent i henhold til svenske standarder av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.