Agrol Servicesenter

Besøk et Agrol servicesenter for å finne riktig smøremiddel for maskinen din!

Vi vet at du vil ha noen å snakke med – ingen roboter eller lange telefonlinjer – men ekte mennesker med riktig kunnskap. På det svenske markedet i dag finnes det mange forskjellige smøremidler å velge mellom. Ulike leverandører, merker og spesifikasjoner gjør valget av smøremiddel vanskelig.

Samtidig er det veldig viktig å velge den rette til beste for lommeboken, maskinen og naturen. For med riktig smøremiddel har maskinene økt levetid, færre nedetider, redusert drivstofforbruk og krever mindre vedlikehold.

Derfor har Agrol utvidet samarbeidet med utvalgte forhandlere som er kontinuerlig utdannet for smøremidler for å kunne gi de riktige anbefalingene og god service på ditt maskineri. Vil du vite hvilket produkt som passer best for akkurat dine maskiner?

Ta gjerne kontakt – våre erfarne oljeeksperter gir deg raske og klare svar på hva som passer din maskinpark.

Finn ditt servicesenter

 

Opplæring

Vi i Agrol Servicesenter er eksperter på smøremidler. På den ene siden har vi gjennomgått et solid treningsprogram, og på den andre siden er vi hele tiden oppdatert på hva som skjer i smørverdenen. Det utvikles stadig oljer for å bli flinkere til å holde maskinene rene, for å være mer holdbare og tåle lengre bytteintervaller. Den raske utviklingen gjør det vanskelig å henge med, derfor er Agrol Servicesenter opplært på blant annet baseoljer og tilsetningsstoffer, spesifikasjoner og maskinkrav og alt annet du måtte trenge å vite om smøremidler. Dette for at du som kunde skal få akkurat den støtten du trenger for å ta det riktige valget for din maskinpark.

 

Tilpasset råd

Hvert Agrol Servicesenter er utstyrt med et Agrol-hjørne. Der kan du både få personlig råd om smøremidler og finne stoff å lese selv. Alt dette gjør at ditt valg av smøremiddel vil være det som passer din maskinpark absolutt best. Sikkerhet for deg, en selvfølge for oss.