Kvalitetspolicy

Kvalitetspolitikk og hva det betyr

Det er viktig å velge olje av høy kvalitet. Både for maskinens og naturens skyld. Våre produkter inneholder derfor de beste baseoljene og tilsetningsstoffene. Med konstant innovasjon og nært samarbeid med partnere over hele verden produserer vi smøremidler av høyeste kvalitet, som er akkurat det maskinen din trenger.

Når du velger Agrol, vet du at maskinens ytelse er optimalisert, slitasjen reduseres, nedetiden reduseres, vedlikeholdskostnadene reduseres og effektiviteten økes.
Kort sagt, med Agrol sparer du både tid og penger.

Agro Oil produserer smøremidler og kjemiske vedlikeholdsprodukter av høyeste kvalitet for det profesjonelle markedet for landbruk, skogbruk og entreprenører. Vi er eksperter på tunge maskiner som skal tåle et tøft, nordisk klima. Agrol er et merke innen Lantmännen med produksjon i Sverige. Agro Oils kvalitetspolicy beskriver hvordan vi jobber med kvalitet.

 

"En viktig del av Agro Oils forretningsidé er å ha et helhetlig syn i alt vi gjør og å drive virksomheten nær kunden."

 

Dette betyr at:

  • Vi utvikler og markedsfører produkter og tjenester basert på kunde- og forretningsnytte. Våre kunder mottar bestilte produkter og tjenester i tide, til avtalt spesifikasjon og til avtalt pris.
  • Vi jobber systematisk og strukturert med kontinuerlige forbedringer av vår produktkvalitet og våre prosesser for å øke vår konkurransekraft.
  • Vi jobber forebyggende ved å utføre risikoanalyser i alle våre delprosesser.
  • Vi vurderer kunde- og lovkrav på en strukturert og systematisk måte i vårt arbeid. Det betyr at vi setter krav, setter mål og gjør oppfølginger. Vi oppfordrer til kundefokus og helhetssyn hos våre ansatte og vi gir alle nødvendig kunnskap om kravene til våre produkter, tjenester og vår måte å jobbe på.
  • Vi sikrer at kravene til våre prosesser og produkter oppfylles ved å ha et godt utviklet og implementert styringssystem.
  • Resultatet av vårt kvalitetsarbeid skaper gode forutsetninger for langsiktig god lønnsomhet og konkurransekraft.
Agrol har riktig olje til din maskin

Lurer du på hvilke produkter vi tilbyr? Vi har et stort utvalg som passer alle typer maskiner.